Hvilket problem ønsker jeg å løse?

Jeg vil få slutt på krig og sult i hele verden!

Nei, altså, la oss være realistiske. Jeg er bare en fattig student som har knapt nok råd til et månedskort (pokker ta 2 soner og Ruter regler for studenter over 31). Tenke globalt blir rett og slett for stort for meg, jeg må nok begrense meg litt og tenke litt mer lokalt og litt mer realistisk.

Dette semesteret her har jeg studert digital markedsføring. I løpet av disse månedene ble det (om mulig) enda mer klart for meg at verden holder på å endre seg i en stor fart. Disse endringene kommer først og fremst til å berøre helt vanlige mennesker som Ola og Kari Nordmann.

Kommer de til å klare seg? Kommer de til finne sine nisjer i den digitale framtiden vår?

Hvilken rolle kommer jeg til å ha opp i alt dette?

Akkurat nå er jeg travelt opptatt med en bachelor i HR og personalledelse. Jeg har nå fått sterk tro på at mine kunnskaper og ferdigheter kommer til nytte. Jeg vil bidra til vekst av bedriften jeg kommer til å jobbe for. Fordi ifølge Deloitte’s Shift Index undersøkelse ”hater” 80% av de ansatte jobben sin og min jobb

Jeg kommer til å jobbe med å få det beste fram i andre, inspirere de til å yte sitt beste, hjelpe de å finne sine roller, sine oppgaver og nå sine mål. Jeg vil hjelpe de som blir trakassert eller mobbet på jobb til å få ting på riktig kurs igjen.

Jeg vil at de ansatte skal trives i jobben sin. At de skal være glad i det selskapet de jobber for.

Ja, satt på spissen, så vil jeg at de ansatte i bedriften min skal være SÅ bra, at de blir forsøkt headhunted av andre bedrifter.

 

Linda Lei sier:

En pro-sosial orientering er om du som leder får energi av å jobbe med oppgaver som kan være til nytte for andre. Du foretrekker å jobbe med oppgaver som gir muligheten til å gjøre noe bra for andre, og du jobber aller best når du har oppgaver som gir deg muligheten til å gjøre noe bra for andre (Lai 2014).

 

Litt urealistisk kanskje? Men i hvert fall ambisiøst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *